033 247 5153

Krijg ons meteen aan de lijn

info@buitengewoonschoon.nl

Binnen 48 uur reactie op je mail

Dakreiniging in Nijkerk

Grondige dakreiniging, zonder hogedruk

Het dak vormt een opvallend onderdeel van je huis. Het behouden van een schoon en helder dak is essentieel voor de totale look van je woning. Bij Buitengewoon Schoon waarderen we dat ten zeerste. Onze diepgaande reinigingsprocedure zorgt ervoor dat we het vuil aanpakken vanaf de bron, waardoor je dak eruit zal zien alsof het gloednieuw is. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw dak? Vraag dan nu een offerte aan, geheel vrijblijvend.

Dakreiniging

Grondige reiniging, zonder hogedruk

Het dak is de eye-cather van je woning. Een schoon en fris dak draagt dan ook flink bij aan de algehele uitstraling van je woning. Wij van Buitengewoon Schoon begrijpen dat als geen ander. Door onze grondige reinigingsmethode pakken wij vuil bij de kern aan, zodat je dak eruitziet alsof die net is opgeleverd. Benieuwd naar wat we voor jouw dak kunnen betekenen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan.

Waarom je dak laten reinigen?

Onze specialist Koen legt je graag uit hoe wij te werk gaan

Waarom Buitengewoon Schoon?

Ontdek wat we voor je kunnen betekenen

Dit is bij ons vanzelfsprekend

Wat onze dakreiniging in Nijkerk onderscheidt van de rest

Gebruik van speciaal ontwikkeld reinigingsmiddel

Voor onze reiniging gebruiken wij een speciaal ontwikkeld middel. Dit is zo ontwikkeld dat het vuil bij de kern aanpakt, waardoor het ook echt verdwijnt. Dit betekent dat wij grondig kunnen reinigen zonder het middel van het dak af te hoeven spuiten. Dit voorkomt (water)schade en zorgt voor een langduriger resultaat.

We lopen niet op het dak

Om beschadigingen en lekkages aan je kwetsbare dak te voorkomen lopen wij niet op het dak. Dit voorkomt onnodig risico op schade en zorgt ervoor dat we op een snelle wijze effectief kunnen reinigen, wat je merkt in je portemonnee. 

Geen gebruik van hogedruk

In tegenstelling tot wat vaak als juiste keuze wordt gezien, reinigen wij niet d.m.v. hoge druk. Dakpannen slijten bij ieder contact met een hogedrukspuit en worden daardoor een steeds populairdere plek voor schimmels, bacteriën en mossen. Dit leidt tot een vicieuze cirkel waarbij reiniging steeds vaker nodig is, terwijl de effectiviteit van de reiniging juist afneemt.

Dubbele reiniging

Het beste resultaat kunnen wij garanderen omdat we na 6 weken het dak nogmaals komen reinigen. Dit is belangrijk om een Buitengewoon Schoon resultaat te realiseren. Wij hoeven na het reinigen van het dak gemiddeld pas na 3-5 jaar terug te komen. De dubbele reiniging zit bij de all-in prijs inbegrepen. Dit betekent dat wij niet kunnen stunten met prijzen, maar wél een uitstekend resultaat kunnen garanderen, wat de kostenbesparing op onderhoud en slijtage het waard maakt.

Geef je dak een tweede leven

Altijd binnen 48 uur een vrijblijvend voorstel op maat

Onze specialisten zorgen ervoor dat je je dak niet meer zult terug herkennen. Naast dakreiniging bieden wij ook extra diensten aan, zoals de reiniging van bijvoorbeeld zonnepanelen, wat het rendement hiervan verhoogt. Dit alles natuurlijk altijd met een gegarandeerd goed resultaat tegen een all-in tarief. Benieuwd naar de mogelijkheden en wat we voor jouw specifieke situatie kunnen betekenen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan en ontdek binnen 48 uur de mogelijkheden!

Hoe kunnen we je van dienst zijn?​

Vraag direct een prijsvoorstel aan of neem contact op voor alle mogelijkheden. We helpen je graag verder!

Koen Doppenberg

Een greep uit onze beoordelingen

Reiniging is maatwerk, en daar willen wij in uitblinken

Je dak laten reinigen? Dit is hoe het werkt

Een schoon dak in 6 stappen

1. Vraag een prijsopgave aan

Vul het offerteformulier in, dit kost hooguit 2 minuten. Weet je bepaalde zaken zoals bijvoorbeeld de exacte oppervlakte niet? Dat is geen enkel probleem. D.m.v. onze geavanceerde methodes kunnen wij deze zaken ook kosteloos voor je uitzoeken. We helpen je graag.

2. Vrijblijvend prijsvoorstel

Wij sturen je binnen 48 uur een persoonlijk prijsvoorstel op maat. Ons tarief is altijd all-in met een gegarandeerd goed resultaat. Geen kleine lettertjes of extra kosten. Wel zo eerlijk.

3. Wij reinigen je dak

Onze specialisten reinigen je dak, zonder hogedrukspuit. D.m.v. ons speciale reinigingsmiddel maken wij het dak grondig schoon, zonder deze te beschadigen.

4. Tweede reiniging

Wij komen na 6 weken terug, om het dak nogmaals te reinigen. Dit is belangrijk om een optimaal resultaat te realiseren. Betalen doe je maar 1 keer, deze dienst is dan uiteraard ook bij de offerte inbegrepen.

5. Je dak weer als nieuw

Je dak is weer Buitengewoon Schoon en is nu beter beschermd tegen aanslag zoals mos en algen, lekkages en overige beschadigingen. Kortom: Een frisse uitstraling, met lagere onderhoudskosten.

6. Ontzorgd voor jaren

Je dak is na onze reiniging goed beschermd. Je hoeft ons dan voorlopig ook niet terug te verwachten. Toch niet tevreden? Dan helpen we je graag verder, doordat wij een gegarandeerd goed resultaat aanbieden.

1. Vraag een prijsopgave aan

Vul het offerteformulier in, dit kost u slechts 2 minuten. Weet je bepaalde zaken zoals bijvoorbeeld de exacte oppervlakte niet? Dat is geen enkel probleem. D.m.v. onze geavanceerde methodes kunnen wij deze zaken ook voor je uitzoeken. We helpen je graag.

2. Vrijblijvend prijsvoorstel

Wij sturen je binnen 24 uur een persoonlijk prijsvoorstel op maat. Ons tarief is altijd all-in met een gegarandeerd resultaat. Geen kleine lettertjes of extra kosten. Dat vinden wij namelijk wel zo eerlijk.

3. Wij reinigen je dak

Onze specialisten reinigen je dak, zonder hogedrukspuit. D.m.v. onze speciale dakshampoo maken wij het dak grondig schoon, zonder deze te beschadigen.

4. Tweede reiniging

Wij komen na 6 weken terug, om het dak nogmaals te reinigen. Dit is belangrijk om een optimaal resultaat te behalen. Betalen doe je maar 1 keer, deze dienst is dan uiteraard ook bij de offerte inbegrepen.

5. Je dak weer als nieuw

Je dak is wederom Buitengewoon Schoon en is nu beter beschermd tegen aanslag zoals mos en algen, lekkages en overige beschadigingen. Kortom: Een frisse uitstraling, met lagere onderhoudskosten.

6. Geen zorgen voor jaren

Je dak is na onze reiniging Buitengewoon Schoon voor de komende jaren en daarmee goed beschermd. Je hoeft ons dan voorlopig ook niet terug te verwachten. Toch niet tevreden? Dan helpen we je graag verder, doordat wij een gegarandeerd goed resultaat aanbieden.

Daken die wij weer Buitengewoon Schoon mochten maken

Herken jij je eigen huis binnenkort ook niet meer terug?

Wat anderen zich afvroegen over onze dakreiniging in Nijkerk

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!
Wanneer is het resultaat merkbaar?

Het resultaat is direct merkbaar na de eerste reiniging. Om een optimaal resultaat te garanderen komen wij na 6 weken nogmaals je dak reinigen. Dit zit uiteraard bij de prijs inbegrepen. 

Wat voor middel wordt er gebruikt om mijn dak schoon te maken?

Wij gebruiken een speciaal ontwikkeld reinigingsmiddel. In dit middel zit Natriumhypochloriet, wat een veelgebruikt reinigingsmiddel  voor professioneel gebruik is. Het is biologisch afbreekbaar en doordat wij je vegetatie nat houden, brengen wij geen schade toe aan je dak.

Brengt het reinigen van mijn dak schade toe?

Nee, dit brengt geen schade toe. Dit is ook de reden dat wij niet reinigen d.m.v. hogedruk. Daken slijten bij ieder contact met een hogedruk spuit. Als gevolg hiervan worden ze daardoor een steeds populairdere plek voor schimmels, bacteriën en mossen, wat tot een vicieuze cirkel leidt waar nooit echt goed gereinigd kan worden.

Wat zijn de voordelen van dakreiniging?

Het voorkomt (verdere) beschadiging en lekkages, verlengt hiermee de levensduur én zorgt voor een Buitengewoon Schoon resultaat!

Hoe vaak moet mijn dak gereinigd worden?

Dit hangt sterk af van de omgeving van je woning. Over het algemeen raden wij aan om na 2 jaar weer met ons contact op te nemen. Als je kiest voor het impregneren van je dak wordt dit advies verlengd naar 4 jaar. Belangrijk is dat wij de eerste keer tweemaal komen om te reinigen. Voor vervolgreinigingen is dit slechts eenmaal nodig, waardoor de offerteprijs dan ook lager is. 

Kan Buitengewoon Schoon ook mijn zonnepanelen reinigen?

Wij reinigen zonnepanelen op dezelfde manier als dakpannen. Dit kan zonder schade aan te brengen en is tevens ook aan te raden. Om de twee jaar je zonnepanelen laten reinigen levert namelijk een aanzienlijke rendementsverhoging van gemiddeld tussen de 6% en 10% op. Vraag gerust naar de mogelijkheden bij het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Vrijblijvende prijsindicatie ontvangen?

Geheel vrijblijvend en binnen 48 uur een voorstel op maat

De voordelen van BuitengewoonSchoon:

Contact

Adres
Buitengewoon Schoon
Harderwijkerweg 141
3852 AB Ermelo

Contactgegevens
033 247 5153
info@buitengewoonschoon.nl

KVK: 81949545
BTW: NL862281647B01
IBAN: NL12INGB0006503557

033 2475153

Krijg ons meteen aan de lijn

06 11161089

Stuur ons vrijblijvend een Whatsappje

info@buitengewoonschoon.nl

Binnen 48 uur reactie op je mail

Hoe kunnen we je van dienst zijn?​

Vraag direct een prijsvoorstel aan of neem contact op voor alle mogelijkheden. We helpen je graag verder!

Koen Doppenberg