033 247 5153

Krijg ons meteen aan de lijn

info@buitengewoonschoon.nl

Binnen 48 uur reactie op je mail

Over ons

Buitengewoon schoon

Wij, Paul, Jeroen en Chris zijn jonge, enthousiaste ondernemers en vinden goede kwaliteit én service verlenen heel belangrijk. Zelf hebben we ervaren dat dit bij veel aannemers, loodgieters of glazenwassers niet het geval is. En eerlijk gezegd, begrijpen wij niet waarom. Natuurlijk: het doel is dat we uw dak, gevel of terras weer als nieuw achterlaten, die belofte doen we. Maar het tweede stukje, de manier waarop wij dit doen, vinden we minstens zo belangrijk. Bij ons krijgt u altijd snel, een duidelijk antwoord op vragen. Maken wij een afspraak? Dan komen we die na. Onze prijzen zijn transparant, zodat daar nooit achteraf discussies over kunnen ontstaan.

Buitengewoon Schoon team

Bij Buitengewoon Schoon gaan we net iets verder dan de rest met onze extra services

Mogen wij uw dak of gevel reinigen?

Wij zijn er meer dan klaar voor

Dan zal één van onze reinigingsspecialisten bij u langs komen om het beoogde resultaat te realiseren. Onze specialisten hebben veel ervaring op verschillende gebieden, om het beste resultaat te realiseren. Vrolijk, meedenkend en niet weg voordat ze uit uw mond heeft gehoord dat het resultaat naar verwachting is. 

Reinigingsteam

Koen van Buitengewoon Schoon

Koen

Reinigingsspecialist

Jos van Buitengewoon Schoon

Jos

Reinigingsspecialist

Steven van Buitengewoon Schoon

Steven

Reinigingsspecialist

Werken bij Buitengewoon Schoon

Kom jij ons team versterken?
Op zoek naar een baan met veel zelfstandigheid en mooie verdiensten? Word dakreiniger bij Buitengewoon Schoon!

Buitengewoon Schoon, een erkend leerbedrijf

BuitengewoonSchoon is met trots een erkend leerbedrijf waar we studenten verwelkomen en begeleiden. Wij geloven in het belang van het opleiden van nieuwe talenten binnen ons vakgebied. Door studenten te begeleiden bieden we hen een waardevolle kans om praktijkervaring op te doen en zich te ontwikkelen tot professionele vakmensen.