Over ons

Buitengewoon Schoon

Wij, Paul, Jeroen en Chris zijn jonge, enthousiaste ondernemers en vinden goede service verlenen heel belangrijk. Zelf hebben we ervaren dat dit bij veel aannemers, loodgieters of glazenwassers niet het geval is. En eerlijk gezegd, begrijpen wij niet waarom. Natuurlijk: het doel is dat we uw dak, gevel of terras weer als nieuw achterlaten, die belofte doen we. Maar de manier waarop wij dit doen, vinden we minstens zo belangrijk. Bij ons krijgt u altijd snel, een duidelijk antwoord op vragen. Maken wij een afspraak? Dan komen we die na. En onze prijzen zijn transparant, daarover krijgen we geen discussies.

Gaat u met ons in zee? Dan zal Koen namens Buitengewoon Schoon bij u langs komen om het beoogde resultaat te realiseren. Koen heeft jarenlang in de bouw gewerkt en kent alle kneepjes van het vak. Hij is vrolijk, denkt graag mee en gaat niet weg voordat hij uit uw mond heeft gehoord dat het resultaat naar verwachting is. Koen vindt het allerleukste aan zijn werk dat hij niet wordt afgerekend op hoe lang hij ergens mee bezig is, maar hoe het resultaat is en wat u daar van vindt.  

Koen Doppenberg
Reinigingsspecialist Buitengewoon Schoon

Paul Leune

Marketing

Paul is één van de initiatiefnemer van Buitengewoon Schoon. Met een helicopter view houdt hij alles piekfijn in de gaten en springt in op het juiste moment.

Chris Mulder

Sales

Chris is één van de initiatiefnemers van Buitengewoon Schoon en voor hem is niets te gek. Een man die nooit stil zal zitten en dat werpt zijn vruchten af!

Jeroen Bos

Marketing

Jeroen is één van de initiatiefnemers van Buitengewoon Schoon. Hij weet alles van websites bouwen tot marketing!

Sven Hop

Website & Marketing

Sven is naast zijn studie actief als marketeer en verantwoordelijk voor de marketingstrategie.