033 247 5153

Krijg ons meteen aan de lijn

info@buitengewoonschoon.nl

Binnen 48 uur reactie op je mail

Onze werkwijze

Net weer een stapje verder

Service waar wij trots op zijn

Goede bereikbaarheid

Zeven dagen per week zijn wij voor u bereikbaar. De telefoon nemen wij altijd op en als dat een keer niet mogelijk is, bellen wij u snel terug. WhatsAppjes worden binnen een paar uur beantwoord en binnen 48 uur heb je alweer een reactie op je mail. Zo kunt u altijd gemakkelijk met ons overleggen. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 48 uur een voorstel op maat.

Afspraak is Afspraak

Heeft u de offerte geaccepteerd, dan maken wij direct een afspraak over wanneer wij de klus komen uitvoeren. Zodra de afspraak in de agenda staat, zullen wij nooit eenzijdig besluiten om deze te verplaatsen.

Klant is koning

Iedereen is anders en daarom willen wij van u een aantal dingen weten. Op het oog misschien onnozele zaken maar onze ervaring is dat we alles maar beter van te voren duidelijk kunnen hebben. Zo kunnen er geen misverstanden ontstaan en dat is ook wat wij verstaan onder goede service verlenen. Bij het inplannen van de klus, stellen wij u daarom de volgende vragen;

Onze extra services

Kwaliteit boven kwantiteit

Dat is ons motto

Om maar met de deur in huis te vallen: wij zijn niet de goedkoopste omdat we liever de beste willen zijn. Onze werkwijze neemt meer tijd in beslag dan die van vele concurrenten. Daar zitten gelukkig heel veel voordelen aan vast. U bent zonder twijfel benieuwd naar de voordelen van onze reinigingsmethode? Dat vertellen wij u graag. Kies hieronder waar u meer informatie over wilt hebben.

Buitengewoon Schoon kan uw...