Werkwijze

Misschien heeft u al gelezen dat wij service heel belangrijk vinden. Onze reinigingsspecialisten weten alles over hun vak. Op kantoor weten we alles over de beste klantbeleving. Dat is waar wij naar streven en daarom is dit wat wij garanderen:

Zeven dagen per week zijn wij voor u bereikbaar. De telefoon nemen wij altijd op en dat een keer niet mogelijk is, bellen wij u snel terug. WhatsAppjes worden binnen een paar uur beantwoord, net zoals e-mails. Zo kunt u altijd gemakkelijk met ons overleggen.

Op werkdagen heeft u altijd binnen vijf uur een vrijblijvende offerte in uw e-mail. Vol met informatie over onze werkwijze, all-inclusive prijzen, geen kleine lettertjes en natuurlijk vermelden wij ook hoe snel wij deze klus bij u kunnen inplannen.

Heeft u de offerte geaccepteerd, dan maken wij direct een afspraak over wanneer wij de klus komen uitvoeren. Zodra de afspraak in de agenda staat, zullen wij nooit eenzijdig besluiten om deze te verplaatsen.

Iedereen is anders en daarom willen wij van u een aantal dingen weten. Op het oog misschien onnozele zaken maar onze ervaring is dat we alles maar beter van te voren duidelijk kunnen hebben. Zo kunnen er geen misverstanden ontstaan en dat is ook wat wij verstaan onder goede service verlenen. Bij het inplannen van de klus, stellen wij u daarom de volgende vragen;

Om maar met de deur in huis te vallen: wij zijn niet de goedkoopste omdat we liever de beste willen zijn. Onze werkwijze neemt meer tijd in beslag dan die van vele concurrenten. Daar zitten gelukkig heel veel voordelen aan vast. U bent zonder twijfel benieuwd naar de voordelen van onze reinigingsmethode? Dat vertellen wij u graag. Kies hieronder waar u meer informatie over wilt hebben.