033 247 5153

Krijg ons meteen aan de lijn

info@buitengewoonschoon.nl

Binnen 48 uur reactie op je mail

Reiniging van uw bedrijfspand

Met onze speciale methode die vuil bij de kern aanpakt

Onze specialisten weten precies wat uw zakelijke pand nodig heeft. Een schoon zakelijk pand straalt vertrouwen & professionaliteit uit, wat wij met uiterste zorg dit voor u kunnen verzorgen. Ontvang binnen 48 uur een vrijblijvend voorstel op maat, met een gegarandeerd goed resultaat.

Reiniging van uw bedrijfspand

Straal professionaliteit uit met uw bedrijfspand
d.m.v. schone gevels en een fris dak

Onze specialisten weten precies wat uw pand nodig heeft. Een schoon pand straalt vertrouwen & professionaliteit uit, waardoor wij met uiterste zorg dit voor u kunnen verzorgen. Ontvang binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat, met een gegarandeerd resultaat.
Waarom uw zakelijke pand laten reinigen?
Koen, één van onze reinigingsspecialisten, legt je graag uit hoe wij bij zakelijke panden te werk gaan
Waarom Buitengewoon Schoon?
Een bedrijf die zorg draagt voor uw zakelijke pand
Dit is bij ons vanzelfsprekend

Wat wij voor u kunnen betekenen

Gevelreiniging

De gevel is in de meeste gevallen het visitekaartje van een kantoor, bedrijfshal of ander zakelijk pand. Een goed onderhouden en gereinigde gevel geeft een professionele uitstraling aan uw bedrijf en voorkomt verdere schade. Dit komt doordat onze methode vuil bij de kern aanpakt, in plaats van de populaire hogedrukspuit te gebruiken die bij elk contact permanente schade aanricht.

Zonnepanelen reiniging

Door vuil en aanslag wordt het rendement van uw zonnepanelen significant verminderd. Een reiniging van de zonnepanelen op uw pand door ons levert gemiddeld een rendementsverhoging van tussen de 6 en 10% op. Dit maakt het logischerwijs al snel lucratief. 

Graffiti verwijdering

Esthetisch vandalisme zoals graffiti op uw pand tast de professionele zakelijke uitstraling aan en kan daarmee serieus klanten kosten. Onze werkwijze verwijdert graffiti effectief, zonder schade aan te richten. Hierdoor is uw zakelijke pand weer zoals die hoort te zijn.

Overige reinigingsdiensten

Naast de reeds vermelde diensten bieden wij ook reinigingsdiensten aan voor o.a. daken, houtwerk en dakgoten. Voor daken komen wij de eerste keer altijd twee keer langs. Dit stelt ons namelijk in staat effectief te reinigen, zonder schade aan te richten aan uw kwetsbare dak. Voor vervolg reinigingen en andere reinigingsdiensten hoeven wij maar één keer langs te komen. Heeft u andere specifieke wensen? Vraag gerust een offerte aan, want we informeren u graag vrijblijvend over al onze mogelijkheden. 

Uw bedrijfspand, als nieuw

Altijd binnen 48 uur een vrijblijvend voorstel op maat

Wij zijn gespecialiseerd in dak- en gevelreiniging, omdat wij weten wat voor impact het kan maken op uw bedrijf. Wij leveren een gegarandeerd goed resultaat, door het gebruik van een speciale reinigingsmethode die vuil bij de kern aanpakt, zonder schade aan te richten. Tarieven zijn altijd all-in en aan kleine lettertjes doen we niet. Wel zo eerlijk. 

Hoe kunnen we je van dienst zijn?​

Vraag direct een prijsvoorstel aan of neem contact op voor alle mogelijkheden. We helpen je graag verder!

Koen Doppenberg

Een greep uit de beoordelingen van eerdere klanten

Reiniging is maatwerk, en daar willen wij in uitblinken

Uw zakelijke pand laten reinigen? Dit is onze werkwijze

In 6 stappen naar een gegarandeerd goed resultaat

Vraag een offerte aan

Vul het offerteformulier in, dit kost u hooguit 2 minuten. Weet u bepaalde zaken niet, zoals bijvoorbeeld de exacte oppervlakte? Geen probleem. Door middel van onze geavanceerde methodes kunnen wij deze zaken kosteloos voor u uitzoeken. We helpen u graag.

Vrijblijvend prijsvoorstel

Wij sturen u binnen 48 uur een persoonlijk prijsvoorstel op maat. Ons tarief is altijd all-in, met een gegarandeerd resultaat. Geen kleine lettertjes of extra kosten. Wel zo eerlijk.

Wij reinigen uw pand

Onze specialisten reinigen uw pand, zonder hogedrukspuit. Met ons speciale reinigingsmiddel maken wij uw pand grondig schoon, zonder schade aan te richten. Zien hoe dit in zijn werk gaat? Bekijk dan hierboven onze video.

(Eventuele) Tweede reiniging

Wij komen voor daken na 6 weken terug, om nogmaals te reinigen. Dit is belangrijk om een optimaal resultaat te behalen. Betalen doet u maar 1 keer, deze dienst is dan uiteraard ook bij de offerte inbegrepen. Voor gevels en overige diensten hoeven wij slechts één keer langs te komen.

Uw pand, als nieuw

Uw pand is wederom Buitengewoon Schoon en is nu beter beschermd tegen aanslag zoals mos en algen, lekkages en overige beschadigingen. Kortom: Een frisse uitstraling, met lagere onderhoudskosten.

Ontzorgd voor jaren

Uw pand is na onze reiniging weer Buitengewoon Schoon en daarmee voor de komende jaren goed beschermd. U hoeft ons dan voorlopig ook niet terug te verwachten. Toch niet tevreden? Dan helpen we u graag verder, omdat wij een gegarandeerd goed resultaat aanbieden.

Vraag gemakkelijk een offerte aan

Geheel vrijblijvend en binnen 48 uur een voorstel op maat

De voordelen van BuitengewoonSchoon:

Contact

Adres
Buitengewoon Schoon
Harderwijkerweg 141
3852 AB Ermelo

Contactgegevens
033 247 5153
info@buitengewoonschoon.nl

KVK: 81949545
BTW: NL862281647B01
IBAN: NL12INGB0006503557

033 2475153

Krijg ons meteen aan de lijn

06 51532249

Stuur ons vrijblijvend een Whatsappje

info@buitengewoonschoon.nl

Binnen 48 uur reactie op je mail

Veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.
Wanneer is het resultaat merkbaar?

Het resultaat is direct merkbaar na de eerste reiniging. Om een optimaal resultaat te garanderen komen wij na 6 weken nogmaals uw pand reinigen. Dit zit uiteraard bij de prijs inbegrepen. 

Wat voor middel wordt er gebruikt voor de reiniging?

Wij gebruiken een speciaal ontwikkelde shampoo. In deze shampoo zit Natriumhypochloriet, wat een veelgebruikt reinigingmiddel  voor professioneel gebruik is.  Het is biologisch afbreekbaar en doordat wij uw vegetatie nat houden, brengen wij geen schade toe.

Brengt het reinigen van mijn pand schade toe?

Nee, dit brengt geen schade toe. Dit is ook de reden dat wij niet reinigen d.m.v. hogedruk. Gevels en daken slijten bij ieder contact met een hogedruk spuit. Als gevolg hiervan worden ze daardoor een steeds populairdere plek voor schimmels, bacteriën en mossen, wat tot een vicieuze cirkel leidt waar nooit echt goed gereinigd kan worden.

Wat zijn de voordelen van reiniging?
  • Het voorkomt beschadiging en lekkages
  • Uw dakpannen zijn wederom Buitengewoon Schoon
  • Het verlengt de levensduur van uw dakpannen
Hoe vaak moet mijn pand gereinigd worden?

Dit hangt af van de omgeving van uw pand. Over het algemeen raden wij aan om na 2 jaar weer met ons contact op te nemen. Als u kiest voor het impregneren van uw dak wordt dit advies verlengd naar 4 jaar. Belangrijk is dat wij de eerste keer tweemaal komen om te reinigen. Voor een vervolgreiniging is dit slechts eenmaal nodig, waardoor de offerteprijs dan ook slechts de helft bedraagt.

Kan Buitengewoon Schoon ook mijn zonnepanelen reinigen?

Wij reinigen zonnepanelen op dezelfde manier als dakpannen. Dit kan zonder schade aan te brengen en is tevens ook aan te raden. Om de twee jaar uw zonnepanelen laten reinigen levert namelijk een aanzienlijke rendementsverhoging tussen de 6% en 10% op.

Hoe kunnen we je van dienst zijn?​

Vraag direct een prijsvoorstel aan of neem contact op voor alle mogelijkheden. We helpen je graag verder!

Koen Doppenberg