Reviews

Lees de reviews van onze klanten

Buitengewoon Schoon ingeschakeld om ons garagedak schoon te maken, dat enorm met mos en algaanslag vervuild was. Koen van het bedrijf was stipt op tijd, duidelijk en erg vriendelijk en heeft de hele dag hard gewerkt. Het resultaat is ongekend: het dak lijkt wel nieuw! Grote klasse en ik kan dan ook dit bedrijf van harte aanbevelen. 

Michiel Jacobs

Heel blij met de werkzaamheden van dit bedrijf. Goede service en duidelijke communicatie maar bovenal een heel goed schoon resultaat. Iets wat ik zelf nooit voor elkaar had gekregen. Dus ja, zeker een aanrader.

Willeke Stam

Koen van Buitengewoon Schoon heeft ons dak en onze gevel gereinigd. Erg persoonlijke service, een harder werker en binnen een dag klaar. Erg blij met het resultaat! Hier kunnen we voorlopig wel even mee vooruit. De buren zijn jaloers 😉 Dankjewel!

Julia d'Aulnis

Ik heb Buitengewoon Schoon opdracht gegeven om de gevel van mijn bedrijfspand te reinigen. Door de ligging aan de doorgaande weg was de gevel op veel plaatsen zwart uitgeslagen met hier en daar groene aanslag van algen en mossen. Het resultaat is verbluffend! De gevel lijkt weer als nieuw. Ik ben erg tevreden over de service en kwaliteit van werken.

Heimen van Diest

Klik hier om alle reviews te bekijken

Ook uw woning Buitengewoon Schoon?

Vraag direct een prijsvoorstel aan of neem contact op voor alle mogelijkheden.
Wij helpen u graag verder!