033 2475153

Krijg ons meteen aan de lijn

06 51532249

Stuur ons vrijblijvend een WhatsAppje

info@buitengewoonschoon.nl

Binnen 5 werkuren reactie op je mail

Zonnepanelen reinigen

Dat doen wij zonder hogedrukspuit

Het maximale rendement uit uw zonnepanelen halen? Dat doet u door de zonnepanelen om het jaar te laten schoonmaken. Wij hebben hier de juiste spullen en een speciaal schoonmaakmiddel voor. Het reiningen van uw zonnepanelen doen wij alleen in combinatie met gevel- of dakreiniging.

Zonnepanelen reinigen

Dat doen wij zonder hogedrukspuit

Het maximale rendement uit uw zonnepanelen halen? Dat doet u door de zonnepanelen om het jaar te laten schoonmaken. Wij hebben hier de juiste spullen en een speciaal schoonmaakmiddel voor. Het reiningen van uw zonnepanelen doen wij alleen in combinatie met gevel- of dakreiniging.

De voordelen van zonnepanelen reiniging
Koen legt je graag alles uit
Waarom Buitengewoon Schoon
Kom van dat dak af, wij doen het graag voor u!
Dit is bij ons vanzelfsprekend

Wat onderscheidt ons van de rest...

Dakshampoo

Wilt u beschadigingen en lekkages aan uw dak voorkomen? Dan is het belangrijk dat u het dak van uw woning schoon houdt. Bovendien wil het oog ook wat! Wij hebben de juiste expertise en een speciaal schoonmaakmiddel voor een Buitengewoon Schoon dak.


Een ladder is genoeg

In 98% van de gevallen kunnen wij de dakshampoo vanaf de grond of een ladder op uw dak spuiten. Dat is heel prettig want bij lopen op het dak, is er altijd risico op schade en lekkages. Doordat wij het vuil er niet op hoge druk afspuiten, wordt uw tuin geen bende. Wij laten het vuil netjes de dakgoot inlopen en laten deze achter zoals we ze aantroffen.

Geen hogedrukspuit

In tegenstelling tot bijna alle andere dakreinigingsbedrijven, reinigen wij niet met hoge druk. Dat is maar goed ook, want uw dakpannen slijten bij ieder contact met een hogedrukspuit en worden daardoor een steeds populairdere plek voor schimmels, bacteriën en mossen. Daardoor zullen andere bedrijven vaker moeten terugkomen terwijl u ons de komende jaren niet meer hoeft te bellen.

Rendementsverhoging tussen de 6% en 10%!

Voorkom het verlies van het rendement van uw zonnepanelen. Het vuil op zonnepanelen kan voor rendementsverlies zorgen. Ons advies is om uw zonnepanelen om de twee jaar te laten reinigen. Dit kan u tussen de 6% en de 10% rendementsverhoging opleveren.

Wij maken uw huis als nieuw!

Altijd binnen 24 uur een voorstel op maat

Wij zijn gespecialiseerd in dak- en gevel reiniging. Ook reinigen wij uw dakgoot in combinatie met al onze diensten. Wij leveren een optimaal en buitengewoon schoon resultaat volgens een unieke methode. Goede service leveren vinden wij belangrijk.
Een afspraak is bij ons een afspraak!

Laten we uw dak verwennen!

Vraag direct een prijsvoorstel aan of neem contact op voor alle mogelijkheden. Wij helpen u graag verder!

06 51532249

App ons

033 2475153

Bel ons

Dit vinden onze klanten van onze service

De daken van onze klanten zijn weer mooi schoon, nu die van u?
Julia d'Aulnis
Gewoon super!
Lees verder
Koen van Buitengewoon Schoon heeft ons dak en onze gevel gereinigd. Erg persoonlijke service, een harder werker en binnen een dag klaar. Erg blij met het resultaat! Hier kunnen we voorlopig wel even mee vooruit. De buren zijn jaloers 😉 Dankjewel!

Uw dak laten reinigen? Dit is onze werkwijze.

Hieronder staat de gebruikelijke werkwijze beschreven in 5 stappen.

1. Vraag een prijsopgave aan

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekennen? Het kost u slechts 2 minuten om een offerte aan te vragen. Klik hier om snel uw offerte aan te vragen.

2. Vrijblijvend prijsvoorstel

Wij sturen u binnen 24 uur een persoonlijk prijsvoorstel op maat voor uw dak. Ons tarief is altijd all-inclusive dus geen kleine lettertjes of extra kosten. Wel zo eerlijk.

3. Wij reinigen uw gevel of dak

Wij reinigen uw zonnepanelen alleen in combinatie met het reinigen van uw dak of gevel. De prijs van het reinigen van uw zonnepanelen zit er dan bij in.
Wel zo eerlijk.

4. Uw dakgoot als nieuw!

Uw zonnepanelen zijn weer buitengewoon schoon. Daarnaast leveren de zonnepanelen weer het optimale rendement! Tussen de 6% a 10% rendementverhoging.

Dit vroegen andere zich af over zonnepanelen reinigen:

De meest gestelde vragen vind u hieronder.

Wij maken de zonnepanelen op dezelfde manier schoon als dakpannen. Dit kan zonder schade aan te brengen. Uw zonnepanelen om de twee jaar reinigen levert een rendementsverhoging tussen de 6% en 10% op.

Uw zonnepanelen leveren na het reinigen gelijk het gewenste rendement op.

Wij gebruiken een speciaal ontwikkelde shampoo. In de shampoo zit Natriumhypochloriet, dat is een veelgebruikt reinigings– en schoonmaakmiddel voor professioneel gebruik. Het wordt ook gebruikt voor menselijke wonden maar u vindt het bijvoorbeeld ook in het water van zwembaden. In alle gevallen in geheel andere concentraties natuurlijk. Het is biologisch afbreekbaar en door uw vegetatie nat te houden brengen wij geen schade toe.

Nee, dit brengt geen schade toe. Wij gebruiken een speciaal schoonmaakmiddel en geen hoge druk spuit.

  • Uw zonnepanelen zijn weer Buitengewoon Schoon
  • Om de twee jaar uw zonnepanelen laten reinigen levert een rendementsverhoging tussen de 6% en 10% op

Dit hangt af van de omgeving van de woning. Wij raden aan om uw zonnepanelen om het jaar schoon te maken.

Laten we uw dak verwennen!

Vraag direct een prijsvoorstel aan of neem contact op voor alle mogelijkheden. Wij helpen u graag verder!

06 51532249

App ons

033 2475153

Bel ons