Gevel schoonmaken woningen

Zonder hogedrukspuit

Als u in de tuin zit, kijkt u steeds tegen die vieze stenen of het vervuilde houtwerk aan. Dit is erg zonde, dus tijd voor een grondige schoonmaak! Wij zijn gespecialiseerd in gevel schoonmaken. Wij hebben hier de juiste spullen en een speciaal schoonmaakmiddel voor. Bovendien wordt de levensduur van uw gevel verlengt. 

Het is ook mogelijk om uw gevel te laten impregneren. Uw gevel is dan nog beter beschermd tegen mossen, algen en vocht. Daarnaast geniet u langer van een Buitengewoon Schone gevel. Heeft u behoefte aan meer informatie over het impregneren van uw gevel Klik hier.  

De voordelen van gevel schoonmaken:

De voordelen van Buitengewoon Schoon:

Voorkom lekkages en beschadiging

Uw gevel schoonmaken?

 

Hieronder staat de gebruikelijke werkwijze beschreven in 4 stappen 
1. Vraag een prijsopgave aan


Het kost u slechts 2 minuten tijd, klik hier om uw offerte snel aan te vragen.

2. Vrijblijvend prijsvoorstel


Binnen 24 uur sturen wij u een voorstel op maat voor uw gevel. Ons tarief is altijd all-inclusive, dus geen kleine lettertjes en bijkomende kosten.

3. Wij reinigen uw gevel


Zonder hogedrukspuit, met onze speciale gevelshampoo. Zien hoe het werkt? Bekijk dan hieronder de video

4. Uw gevel als nieuw!


Afhankelijk van de mate van vuil spuiten wij nog een keer na, uw gevel blinkt als nooit tevoren!

Gevelshampoo

Wij gebruiken een speciaal ontwikkelde gevelshampoo. Dit spuiten wij met een lans op uw gevel. Nadat wij de gevelshampoo hebben aangebracht, laten wij het intrekken voor het beste resultaat. Hierna spuiten wij het af op zeer lage druk.

Geen hogedrukspuit

In tegenstelling tot bijna alle andere reinigingsbedrijven, reinigen wij niet op hoge druk. Dat is maar goed ook want uw stenen of voegen slijt bij ieder contact met een hogedruk spuit. Als gevolg hiervan worden ze daardoor een steeds populairdere plek voor schimmels, bacteriën en mossen. Daardoor zullen andere bedrijven vaker moeten terugkomen terwijl u ons de komende jaren niet meer hoeft te bellen. Hierdoor zijn wij iets langer bezig en niet de goedkoopste, maar dat is ook niet wat wij nastreven.

Afspuiten

Het beste resultaat ontstaat als wij de aangebrachte gevelshampoo na het aanbrengen op zeer lage druk van uw gevel af spuiten. Zo nemen wij al het vuil mee, kunnen wij een onverhoopt hardnekkig plekje nog eens behandelen en garanderen wij een vlekkeloos resultaat.

Het basic of premium tarief

In het basic tarief is al het reinigingswerk inbegrepen. Wij hoeven na het reinigen van uw gevel pas na 2 jaar terug te komen. Wilt u langer genieten van het resultaat en een schadevrije gevel? Kies dan voor het premium tarief. Met dit tarief impregneren wij uw gevel. Dit zorgt ervoor dat wij pas na 4 jaar terug hoeven te komen om uw gevel opnieuw te reinigen. Meer informatie over het impregneren van uw gevel klik hier.

 

Video afspelen

Liever bellen of appen?

Liever bellen of appen?

Dit vroegen anderen zich af over gevel schoonmaken:

De meest gestelde vragen hebben wij voor u op een rijtje gezet

Het resultaat wordt al binnen een uur nadat wij de shampoo aanbrengen en wordt nog beter nadat wij het op lage druk afspuiten.

Wij gebruiken een speciaal ontwikkelde shampoo. In de shampoo zit Natriumhypochloriet, dat is een veelgebruikt reinigings– en schoonmaakmiddel voor professioneel gebruik. Het wordt ook gebruikt voor menselijke wonden en u vindt het bijvoorbeeld ook in het water van zwembaden. In alle gevallen in geheel andere concentraties natuurlijk. Het is biologisch afbreekbaar en door uw vegetatie nat te houden brengen wij geen schade toe.

Nee, dit brengt geen schade toe. Wij gebruiken geen hogedruk spuit. Dat is maar goed ook want dit kan schadelijk zijn voor uw gevel. Als gevolg hiervan wordt uw gevel een populairdere plek voor schimmels, bacteriën en mossen.

  • Het voorkomt beschadiging, schimmel, vocht en lekkages
  • Uw gevel is wederom weer Buitengewoon Schoon
  • Het verlengt de levensduur van uw gevel
  • De waarde van uw huis blijft minimaal behouden aangezien dit onderdeel is van het onderhoud

Dit hangt af van de omgeving van uw woning. Over het algemeen raden wij aan om na 2 jaar weer met ons contact op te nemen. Als u kiest voor het impregenren van uw gevel is ons advies om na 4 jaar bij ons terug te komen.  

Deze woningen zijn al Buitengewoon Schoon

Bekijk hieronder de resultaten van gevel schoonmaken.
window.Futy = { key: '61643e603f90c' }; (function (e, t) { var n = e.createElement(t); n.async = true; n.src = 'https://v1.widget.futy.io/js/futy-widget.js'; var r = e.getElementsByTagName(t)[0]; r.parentNode.insertBefore(n, r); })(document, 'script');
(function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:2703419,hjsv:6}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');

Ook uw gevel schoonmaken door Buitengewoon Schoon?

Vraag direct een prijsvoorstel aan of neem contact op voor alle mogelijkheden.
Wij helpen u graag verder!