033 247 5153

Krijg ons meteen aan de lijn

info@buitengewoonschoon.nl

Binnen 48 uur reactie op je mail

Gevel hydrofoberen

Langer plezier van een schone gevel

Door onze expertise en zorgvuldige keuze voor reinigings- en hydrofobeermiddelen herken je je gevel na afronding niet meer terug. Ontvang binnen 24 uur een voorstel op maat, met een gegarandeerd goed resultaat.

Zakelijke klant?

Bekijk onze mogelijkheden

Onze specialistische kennis stopt niet bij particulieren. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen. 

Gevelreiniging

Diepe reiniging, zonder schade achter te laten

Door onze expertise en zorgvuldige keuze voor speciaal schoonmaakmiddel herken je je gevel na afronding niet meer terug. Ontvang binnen 24 uur een voorstel op maat, met een gegarandeerd goed resultaat.

zakelijke klant?

Bekijk onze mogelijkheden

Ook voor de zakelijke klant kunnen wij veel betekenen. U bedrijfspand is straks weer helemaal buitengewoon schoon.

Waarom je gevel laten hydrofoberen?

Is de gevel vuil? Dan is reiniging van te voren vereist, omdat anders het vuil wordt gefixeerd. Koen legt je hierboven graag uit hoe wij in dat geval te werk gaan.

Moet ik mijn gevel eerst laten reinigen?

Gratis advies om een optimaal resultaat te behalen

Voordat wij een gevel hydrofoberen, reinigen wij deze in veel gevallen ook eerst. Wanneer is dit precies nodig? Als er vuil op de gevel zit en we gaan over tot hydrofoberen, wordt het vuil als het ware opgesloten op de gevel en krijg je deze dus niet meer schoon na de impregnatie. Hierdoor raden wij vrijwel altijd aan om te kiezen voor zowel gevelreiniging als hydrofoberen. Is je huis recent gereinigd of opgeleverd, maar niet geïmpregneerd? Dan is het vaak mogelijk om alleen te impregneren. We geven je hierover graag gratis en vrijblijvend advies.

Waarom Buitengewoon Schoon?

Ontdek wat we voor je kunnen betekenen
Dit is bij ons vanzelfsprekend

Wat onze gevel hydrofobeermethode onderscheidt van de rest

Bij reiniging gebruik van speciaal ontwikkeld middel

Voor onze reiniging gebruiken wij een speciaal ontwikkeld reinigingsmiddel, die op lage druk er af wordt gespoten. Dit middel is zo ontwikkeld dat het vuil bij de kern aanpakt, waardoor het ook echt verdwijnt. Dit betekent dat wij grondig kunnen reinigen op lage druk, wat (verdere) beschadiging voorkomt. Hierdoor is de gevel écht schoon voordat we overgaan tot impregnering.

Geen gebruik van hogedruk

In tegenstelling tot wat vaak als juiste keuze wordt gezien, reinigen wij niet d.m.v. hoge druk. Gevels slijten namelijk bij ieder contact met een hogedrukspuit en worden daardoor een steeds populairdere plek voor schimmels, bacteriën en mossen. Dit leidt tot een vicieuze cirkel waarbij reiniging steeds vaker nodig is, terwijl de effectiviteit van de reiniging juist afneemt.

Hoe kunnen we je van dienst zijn?​

Vraag direct een prijsvoorstel aan of neem contact op voor alle mogelijkheden. We helpen je graag verder!

Koen Doppenberg

Een greep uit onze beoordelingen

Reiniging is maatwerk, en daar willen wij in uitblinken

Onze succesvolle, unieke werkwijze

In 4 eenvoudige stappen een topresultaat

1. Vraag een prijsopgave aan

Vul het offerteformulier in, dit kost hooguit 2 minuten. Weet je bepaalde zaken zoals bijvoorbeeld de exacte oppervlakte niet? Dat is geen enkel probleem. D.m.v. onze geavanceerde methodes kunnen wij deze zaken ook kosteloos voor je uitzoeken. We helpen je graag.

2. Vrijblijvend prijsvoorstel

Wij sturen binnen 24 uur een persoonlijk prijsvoorstel op maat voor je gevel. Ons tarief is altijd all-inclusive, dus je hoeft je geen zorgen te maken over kleine lettertjes of extra kosten. Wel zo eerlijk.

3. We komen langs

Indien je hier voor kiest, reinigen wij de gevel eerst, zonder het gebruik van een hogedrukspuit. Vervolgens gaan we je gevel hydrofoberen, zodat je zo lang mogelijk kunt genieten van het resultaat.

4. Je woning als nieuw!​

Na de (reiniging en) het hydrofoberen is je woning weer Buitengewoon Schoon. Daarnaast is het beter beschermd tegen aanslag van mos, en algen en andere beschadigingen, waardoor het weer voor een lange tijd vooruit kan!

Gevels die wij weer Buitengewoon Schoon mochten maken

Herken jij je eigen woning binnenkort ook niet meer terug?

Wat anderen zich afvroegen over hydrofoberen

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!
Wat is hydrofoberen?

Hydrofoberen is een proces waarbij een beschermende laag  wordt aangebracht op het oppervlak van de gevel. Deze laag zorgt ervoor dat de gevel waterafstotend wordt en wordt beschermd tegen vocht, vuil en schade.

Hoe werkt hydrofoberen?

Het hydrofobeermiddel wordt aangebracht op het oppervlak van de gevel en dringt daarna diep door in het materiaal. Het vormt een beschermende barrière, zonder de poriën van het materiaal te verstoppen. Hierdoor kan de gevel blijven ademen.

Waarom zou ik mijn gevel hydrofoberen?

Het hydrofoberen van de gevel biedt verschillende voordelen, zoals het voorkomen van vochtschade, schimmelvorming en het verminderen van onderhoudskosten. Het verlengt de levensduur van de gevel, omdat deze langer vuilvrij blijft en daarmee beschadiging voorkomt.

Kan hydrofobeermiddel worden aangebracht op elk type gevelmateriaal?

Hydrofoberen is geschikt voor de meeste soorten gevelmaterialen, waaronder baksteen, beton, natuursteen en pleisterwerk. Twijfel je of je type gevel geschikt is? Neem dan contact met ons op voor gratis advies. 

Hoe lang gaat het hydrofobeermiddel mee?

De duurzaamheid van de hydrofobeerlaag varieert, aangezien deze afhankelijk is van de plek van het huis. Woon je bijvoorbeeld langs een drukke weg of in een bos? Dan zul je vaker moeten hydrofoberen. Vaak houden we als richtlijn 5 tot 10 jaar aan. Wil je weten hoe lang het meegaat in jouw situatie? we geven je graag persoonlijk advies.

Bieden jullie ook gevelreiniging aan?

Zeker! Dit raden we in veel gevallen ook aan. Wil je meer te weten komen over onze gevelreinigingsdienst? Klik dan hier. Je kunt hier vervolgens eenvoudig een vrijblijvende offerte op maat aanvragen voor zowel gevelreiniging als hydrofoberen.

Vrijblijvende prijsindicatie ontvangen?

Geheel vrijblijvend en binnen 48 uur een voorstel op maat

De voordelen van BuitengewoonSchoon:

Contact

Adres
Buitengewoon Schoon
Harderwijkerweg 141
3852 AB Ermelo

Contactgegevens
033 247 5153
info@buitengewoonschoon.nl

KVK: 81949545
BTW: NL862281647B01
IBAN: NL12INGB0006503557

033 2475153

Krijg ons meteen aan de lijn

06 11161089

Stuur ons vrijblijvend een Whatsappje

info@buitengewoonschoon.nl

Binnen 48 uur reactie op je mail

Hoe kunnen we je van dienst zijn?​

Vraag direct een prijsvoorstel aan of neem contact op voor alle mogelijkheden. We helpen je graag verder!

Koen Doppenberg