Dak reiniging

Zonder hogedrukspuit

Wilt u beschadigingen en lekkages aan uw dak voorkomen? Dan is het belangrijk dat u het dak van uw woning schoon houdt. Bovendien wil het oog ook wat! Wij hebben de juiste expertise en een speciaal schoonmaakmiddel voor een Buitengewoon Schoon dak.

De voordelen van dak reiniging:

De voordelen van Buitengewoon Schoon:

Bekijk het verschil!

Uw dak laten reinigen? Dit is onze werkwijze.

 

Hieronder staat de gebruikelijke werkwijze beschreven in 5 stappen.  
1. Vraag een prijsopgave aan


Het kost u slechts 2 minuten tijd. Klik hier om snel uw offerte aan te vragen.

2. Vrijblijvend prijsvoorstel


Binnen 24 uur sturen wij u een voorstel op maat voor uw dak. Ons tarief is altijd all-inclusive dus geen kleine lettertjes of extra kosten.

3. Wij reinigen uw dakZonder hogedrukspuit, met onze speciale dakshampoo. Zien hoe het werkt? Bekijk hieronder de video.

4. Tweede reinigingWij komen na 6 weken uw dak nog een keer reinigen. Dit is belangrijk voor het optimale resultaat. Deze dienst is uiteraard bij de offerte inbegrepen.

5. Uw dak als nieuw!Uw dak blinkt als nooit tevoren en is beter beschermd tegen mos, algen, lekkages en beschadigingen.

Dakshampoo

Wij gebruiken een speciaal ontwikkelde dakshampoo. Dit spuiten wij op het dak met een lange lans. Nadat wij de dakshampoo op het dak hebben gespoten, komen wij na 6 weken terug om uw dak nog een keer te reinigen. Dit is belangrijk om een blijvend en optimaal resultaat te garanderen.

Geen hoogwerkers, steigers, niet lopen op uw dak & geen rondvliegend vuil

In 98% van de gevallen kunnen wij de dakshampoo vanaf de grond of een ladder op uw dak spuiten. Dat is heel prettig want bij lopen op het dak, is er altijd risico op schade en lekkages. Doordat wij het vuil er niet op hoge druk afspuiten, wordt uw tuin geen bende. Wij laten het vuil netjes de dakgoot inlopen en laten deze achter zoals we ze aantroffen.

Geen hogedrukspuit

In tegenstelling tot bijna alle andere dakreinigingsbedrijven, reinigen wij niet met hoge druk. Dat is maar goed ook, want uw dakpannen slijten bij ieder contact met een hogedrukspuit en worden daardoor een steeds populairdere plek voor schimmels, bacteriën en mossen. Daardoor zullen andere bedrijven vaker moeten terugkomen terwijl u ons de komende jaren niet meer hoeft te bellen.

De dubbele reiniging

Het beste resultaat ontstaat omdat wij na 6 weken het dak nog een keer komen reinigen. Dit is belangrijk om een ‘Buitengewoon Schoon’ resultaat te kunnen garanderen. Wij hoeven na het reinigen van uw dak pas na 2-5 jaar terug te komen. Daarnaast verlengt dit de levensduur van uw dakpannen. De dubbele reiniging zit bij de prijs inbegrepen. Hierdoor zijn wij niet de goedkoopste maar dat is ook niet wat wij nastreven.

Video afspelen

Liever bellen of appen?

Liever bellen of appen?

Dit vroegen anderen zich af over onze dak reiniging:

De meest gestelde vragen hebben wij voor u op een rijtje gezet.

Het resultaat is al merkbaar na de eerste reiniging. Om een optimaal resultaat te garanderen komen wij na 6 weken nogmaals uw dak reinigen. Dit zit uiteraard bij de prijs inbegrepen. 

Wij gebruiken een speciaal ontwikkelde dakshampoo. In de dakshampoo zit Natriumhypochloriet, dat is een veelgebruikt reinigings– en schoonmaakmiddel voor professioneel gebruik. Het wordt ook gebruikt voor menselijke wonden en u vindt het bijvoorbeeld ook in het water van zwembaden. In alle gevallen in geheel andere concentraties natuurlijk. Het is biologisch afbreekbaar en door uw vegetatie nat te houden brengen wij geen schade toe.

Nee, dit brengt geen schade toe. Wij gebruiken geen hogedruk spuit. Dat is maar goed ook want uw dakpannen slijten bij ieder contact met een hogedruk spuit. Als gevolg hiervan worden ze daardoor een steeds populairdere plek voor schimmels, bacteriën en mossen.

  • Het voorkomt beschadiging en lekkages
  • Uw dakpannen zijn wederom Buitengewoon Schoon
  • Het verlengt de levensduur van uw dakpannen
  • De waarde van uw huis blijft minimaal behouden aangezien dit onderdeel is van het onderhoud.

Dit hangt af van de omgeving van uw woning. Over het algemeen raden wij aan om na 2 jaar weer met ons contact op te nemen. Als u kiest voor het impregenren van uw dak is het advies om na 4 jaar bij ons terug te komen. Belangrijk is dat wij de eerste keer tweemaal komen om te reinigen. Na 2 jaar is dit slechts eenmaal nodig en betaalt u dus ook slechts de helft.

Wij maken de zonnepanelen op dezelfde manier schoon als de dakpannen. Dit kan zonder schade aan te brengen. Om de twee jaar uw zonnepanelen reinigen levert een rendementsverhoging tussen de 6% en 10% op.

Deze woningen zijn al Buitengewoon Schoon

Bekijk hieronder de foto's van de woningen die al Buitengewoon Schoon zijn gemaakt.

Ook uw dak Buitengewoon Schoon?

Vraag direct een prijsvoorstel aan of neem contact op voor alle mogelijkheden.
Wij helpen u graag verder!