Dak reiniging

Zonder hogedrukspuit

Wilt u beschadigingen en lekkages voorkomen aan uw dak? Dan is het belangrijk dat u het dak van uw woning schoon houdt. Wij hebben hier de juiste spullen en een speciaal schoonmaakmiddel voor. Bovendien wordt de levensduur van uw dakpannen verlengt en ziet uw dak er weer buitengewoon Schoon uit! 

Het is ook mogelijk om uw dak te laten impregneren. Uw dak is dan nog beter beschermd tegen beschadigingen, lekkages, schimmels en vocht. Daarnaast geniet u langer van een Buitengewoon Schoon dak. Heeft u behoefte aan meer informatie over het impregneren van uw dakpannen? Klik hier 

De voordelen van dak reiniging:

De voordelen van Buitengewoon Schoon:

Bekijk het verschil!

Voorkom lekkages en beschadiging

Uw dak laten reinigen? Dit is onze werkwijze.

 

Hieronder staat de gebruikelijke werkwijze beschreven in 5 stappen.  
1. Vraag een prijsopgave aan


Het kost u slechts 2 minuten tijd. Klik hier om naar het online formulier te gaan.

2. Vrijblijvend prijsvoorstel


Binnen 24 uur sturen wij u een prijs op maat voor uw dak. Ons tarief is altijd all-inclusive.

3. Wij reinigen uw dakZonder hogedrukspuit, met onze speciale dakshampoo. Zien hoe het werkt? Klik hier

4. De extra ReinigingWij komen na 6 weken uw dak nog een keer reinigen. Dit is belangrijk voor het optimale resultaat. Deze dienst zit uiteraard bij de prijs inbegrepen.

5. Uw dak als nieuw!Uw dak blinkt als nooit tevoren en is beter beschermd tegen lekkages en beschadigingen!

Dakshampoo

Wij gebruiken een speciaal ontwikkelde dakshampoo. Dit spuiten wij op het dak met een lange lans. Nadat wij de dakshampoo op het dak hebben gespoten, komen wij na 6 weken terug om uw dak nog een keer te reinigen. Dit is belangrijk om blijvend en optimaal resultaat te garanderen. 

Geen hoogwerkers en stijgers en ook niet lopen op uw dak

In 98% van de gevallen kunnen wij de dakshampoo vanaf de grond of een ladder op uw dak spuiten. Dat is heel prettig want bij lopen op het dak, is er altijd risico op schade en lekkages. 

Geen hogedrukspuit

In tegenstelling tot bijna alle andere dakreinigingsbedrijven, reinigen wij niet met hoge druk. Dat is maar goed ook, want uw dakpannen slijten bij ieder contact met een hogedrukspuit en worden daardoor een steeds populairdere plek voor schimmels, bacteriën en mossen. Daardoor zullen andere bedrijven vaker moeten terugkomen terwijl u ons de komende jaren niet meer hoeft te bellen.

De dubbele reiniging

Het beste resultaat ontstaat als wij na 6 weken het dak nog een keer komen reinigen. Dit is belangrijk om ‘Buitengewoon Schoon’ resultaat te kunnen garanderen. Wij hoeven na het reinigen van uw dak pas na 2 jaar terug te komen. Daarnaast verlengt dit de levensduur van uw dakpannen. De dubbele reiniging zit bij de prijs inbegrepen. 

Het basic of premium tarief

In het basic tarief LINK is al het reinigingswerk inbegrepen. Wij hoeven na het reinigen van uw dak pas na 2 jaar terug te komen. Wilt u langer genieten van het resultaat en een schadevrij dak? Kies dan voor het premium tarief LINK. Met dit tarief impregneren wij uw dak. Dit zorgt ervoor dat wij pas na 4 jaar terug hoeven te komen om uw dak opnieuw te reinigen. Meer informatie over het impregneren van uw dak klik hier.

Komt u weer terug na de aanbevolen periode van 2 of 4 jaar? Dan hoeven wij uw dak maar één keer te reinigen. Zo bent u goedkoper uit en is uw dak weer beschermt tegen beschadigingen en lekkages.

 

 

Video afspelen

Liever bellen of appen?

Liever bellen of appen?

Dit vroegen anderen zich af over onze dak reiniging:

De meest gestelde vragen hebben wij voor u op een rijtje gezet.

Het resultaat is al merkbaar na de eerste reinigen. Om optimaal resultaat te garanderen komen wij na 6 weken nogmaals uw dak reinigen. Dit zit uiteraard bij de prijs inbegrepen. 

Wij gebruiken een speciaal ontwikkelde dakshampoo. In de dakshampoo zit Natriumhypochloriet, dat is een veelgebruikt reinigings– en schoonmaakmiddel voor professioneel gebruik. Het wordt ook gebruikt voor menselijke wonden en u vindt het bijvoorbeeld ook in het water van zwembaden. In alle gevallen in geheel andere concentraties natuurlijk. Het is biologisch afbreekbaar en door uw vegetatie nat te houden brengen wij geen schade toe.

Nee, dit brengt geen schade toe. Wij gebruiken geen hogedruk spuit. Dat is maar goed ook want uw dakpannen slijten bij ieder contact met een hogedruk spuit. Als gevolg hiervan worden ze daardoor een steeds populairdere plek voor schimmels, bacteriën en mossen.

  • Het voorkomt beschadiging en lekkages
  • Uw dakpannen zijn wederom weer Buitengewoon Schoon
  • Het verlengt de levensduur van uw dakpannen
  • De waarde van uw huis stagneert aangezien dit onderdeel is van het onderhoud.

Dit hangt af van de omgeving van uw woning. Over het algemeen raden wij aan om na 2 jaar weer met ons contact op te nemen. Als u kiest voor het impregenren van uw dak is ons advies om na 4 jaar bij ons terug te komen.  

Wij maken de zonnepanelen op dezelfde manier schoon als de dakpannen. Dit kan zonder schade aan te brengen.

Om de twee jaar uw zonnepanelen reinigen levert een rendementsverhoging van 6-10% op.

Deze woningen zijn al Buitengewoon Schoon

Bekijk hieronder de foto's van de woningen die al buitengewoon schoon zijn gemaakt.

Ook uw dak Buitengewoon Schoon?

Vraag direct een prijsopgave aan of neem contact op voor alle mogelijkheden.
Wij helpen u graag verder!