033 247 5153

Krijg ons meteen aan de lijn

info@buitengewoonschoon.nl

Binnen 48 uur reactie op je mail

Buitenmuur impregneren

Lang genieten van een schone buitenmuur

Door onze expertise en zorgvuldige keuze voor reinigings- en impregneermiddelen herken je je buitenmuur na afronding niet meer terug. Ontvang binnen 48 uur een voorstel op maat, met een gegarandeerd goed resultaat.

Zakelijke klant?

Bekijk onze mogelijkheden

Onze specialistische kennis stopt niet bij particulieren. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen. 

Waarom je buitenmuur laten impregneren?

Is de buitenmuur vuil? Dan is reiniging van te voren vereist, omdat anders het vuil wordt gefixeerd. Koen legt je hierboven graag uit hoe wij in dat geval te werk gaan.

Moet ik mijn buitenmuur eerst laten reinigen?

Gratis advies om een optimaal resultaat te behalen

Voordat wij een buitenmuur impregneren, reinigen wij deze in veel gevallen ook eerst. Maar wanneer is dit precies nodig? Als er vuil op de buitenmuur zit en we gaan over tot impregneren, wordt het vuil als het ware opgesloten op de buitenmuur en krijg je deze dus niet meer schoon na de impregnatie. Hierdoor raden wij vrijwel altijd aan om te kiezen voor zowel gevelreiniging als impregneren. Is je huis recent gereinigd of opgeleverd, maar niet geïmpregneerd? Dan is het vaak mogelijk om alleen te impregneren. We geven je hierover graag gratis en vrijblijvend advies.

Waarom Buitengewoon Schoon?

Ontdek wat we voor je kunnen betekenen
Dit is bij ons vanzelfsprekend

Wat onze buitenmuur impregnering onderscheidt van de rest

Gebruik van speciaal ontwikkeld middel bij het reinigen

Voor onze reiniging gebruiken wij een speciaal ontwikkeld reinigingsmiddel, die op lage druk er af wordt gespoten. Dit middel is zo ontwikkeld dat het vuil bij de kern aanpakt, waardoor het daadwerkelijk verdwijnt. Dit betekent dat wij grondig kunnen reinigen op lage druk, wat (verdere) beschadiging voorkomt. We weten dat hierdoor de buitenmuur écht schoon is voordat we starten met impregneren.

Geen gebruik van hogedruk

In tegenstelling tot wat vaak als juiste keuze wordt gezien, reinigen wij niet d.m.v. hoge druk. Gevels slijten namelijk bij het gebruiken van een hogedrukspuit en worden daardoor een steeds populairdere plek voor schimmels, bacteriën en mossen. Hierdoor zal reinigen steeds vaker nodig zijn, terwijl de effectiviteit juist afneemt.

Hoe kunnen we je van dienst zijn?​

Vraag direct een prijsvoorstel aan of neem contact op voor alle mogelijkheden. We helpen je graag verder!

Koen Doppenberg

Een greep uit onze beoordelingen

Reiniging is maatwerk, en daar willen wij in uitblinken

Onze succesvolle, unieke werkwijze

In 4 eenvoudige stappen een topresultaat

1. Vraag een prijsopgave aan

Vul het offerteformulier in, dit kost hooguit 2 minuten. Weet je bepaalde zaken zoals bijvoorbeeld de exacte oppervlakte niet? Dat is geen enkel probleem. D.m.v. onze geavanceerde methodes kunnen wij deze zaken ook kosteloos voor je uitzoeken. We helpen je graag.

2. Vrijblijvend prijsvoorstel

Wij sturen binnen 48 uur een persoonlijk prijsvoorstel op maat voor je gevel. Ons tarief is altijd all-inclusive, dus je hoeft je geen zorgen te maken over kleine lettertjes of extra kosten. Wel zo eerlijk.

3. We komen langs

Indien je hier voor kiest, reinigen wij de gevel eerst, zonder het gebruik van een hogedrukspuit. Vervolgens gaan we je gevel impregneren, zodat je zo lang mogelijk kan genieten van het resultaat.

4. Je woning als nieuw!​

Na de (reiniging en) impregnatie is je woning weer Buitengewoon Schoon. Daarnaast is het beter beschermd tegen aanslag van mos, en algen en andere beschadigingen, waardoor het weer voor een lange tijd vooruit kan!

Buitenmuren die wij weer Buitengewoon Schoon mochten maken

Herken jij je eigen woning binnenkort ook niet meer terug?

Wat anderen zich afvroegen over onze buitenmuur impregnering

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!
Wat is impregneren?

Impregneren is een proces waarbij een beschermende laag (het impregneermiddel) wordt aangebracht op het oppervlak van de gevel. Deze laag zorgt ervoor dat de gevel waterafstotend wordt en wordt beschermd tegen vocht, vuil en schade.

Hoe werkt impregneren?

Het impregneermiddel wordt aangebracht op het oppervlak van de gevel en dringt daarna diep door in het materiaal. Het vormt een beschermende barrière, zonder de poriën van het materiaal te verstoppen. Hierdoor kan de gevel blijven ademen.

Waarom zou ik mijn gevel impregneren?

Het impregneren van de gevel biedt verschillende voordelen, zoals het voorkomen van vochtschade, schimmelvorming en het verminderen van onderhoudskosten. Het verlengt de levensduur van de gevel, omdat deze langer vuilvrij blijft en daarmee beschadiging voorkomt.

Kan impregneren op elk type gevelmateriaal?

Impregneren is geschikt voor de meeste soorten gevelmaterialen, waaronder baksteen, beton, natuursteen en pleisterwerk. Twijfel je of je type gevel geschikt is? Neem dan contact met ons op voor gratis advies. 

Hoe lang werkt het impregneermiddel?

De duurzaamheid van de impregnatielaag varieert, aangezien deze afhankelijk is van de plek van het huis. Woon je bijvoorbeeld langs een drukke weg of in een bos? Dan zul je vaker moeten impregneren. Vaak houden we als richtlijn 5 tot 10 jaar aan. Wil je weten hoe lang het meegaat in jouw situatie? we geven je graag persoonlijk advies.

Bieden jullie ook gevelreiniging aan?

Zeker! Dit raden we in veel gevallen ook aan. Wil je meer te weten komen over onze gevelreinigingsdienst? Klik dan hier. Je kunt hier vervolgens eenvoudig een vrijblijvende offerte op maat aanvragen voor zowel gevelreiniging als impregnering.

Vrijblijvende prijsindicatie ontvangen?

Geheel vrijblijvend en binnen 48 uur een voorstel op maat

De voordelen van BuitengewoonSchoon:

Contact

Adres
Buitengewoon Schoon
Harderwijkerweg 141
3852 AB Ermelo

Contactgegevens
033 247 5153
info@buitengewoonschoon.nl

KVK: 81949545
BTW: NL862281647B01
IBAN: NL12INGB0006503557

033 2475153

Krijg ons meteen aan de lijn

06 11161089

Stuur ons vrijblijvend een Whatsappje

info@buitengewoonschoon.nl

Binnen 48 uur reactie op je mail

Hoe kunnen we je van dienst zijn?​

Vraag direct een prijsvoorstel aan of neem contact op voor alle mogelijkheden. We helpen je graag verder!

Koen Doppenberg